SEMH en ANKO gecertificeerd

SEMH en ANKO gecertificeerd

Ornatrix is gecertificeerd door het SEMH en de ANKO.

De SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen) is een onafhankelijke organisatie die in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars, eisen opstelt waaraan een goed leverancier dient te voldoen. Elk jaar controleert de SEMH aan de hand van een toetsing of de erkende leveranciers aan deze eisen voldoen.

De ANKO Sectie Haarwerken staat voor deskundigheid en professionaliteit, op zowel kappersgebied als haarwerkgebied. Elk jaar controleert de ANKO Sectie Haarwerken aan de hand van een toetsing of de erkende leveranciers aan de eisen voldoen. De eisen die zijn opgesteld in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars.

De vergoeding van medische hulpmiddelen, op grond van medische indicatie, is opgenomen in de basisverzekering. Veel zorgverzekeraars verstrekken vanuit de aanvullende verzekering een extra vergoeding. Hierin wil Ornatrix u graag informeren over de mogelijkheden en u hulp bieden bij de bemiddeling daarin.

Ornatrix voldoet aan de normering, daarom heeft Ornatrix beide certificeringen

Wilt u contact met een van onze experts?
Maak dan gelijk hier uw afspraak Maak hier uw afspraak

Contact

Heeft u een vraag? U kunt ons via het onderstaand formulier vrijblijvend een bericht sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.