Mammacare

Borstprotheses

Ornatrix is erkend leverancier van medische hulpmiddelen. Erkend door het SEMH.

Er zijn diverse soorten protheses:

  • Tijdelijke prothese
  • Deelprothese of schaalprothese
  • Borstprothese
  • Contactprothese of plakprothese (minimaal een half jaar na de operatie).
  • Zwemprothese
  • Asymmetrische prothese
  • Tepelprothese

De voor u meest geschikte, passende prothese gaan wij samen uitzoeken. Doordat wij werken op afspraak weet u zeker dat wij voldoende tijd en rust hebben om, in alle privacy, te luisteren naar uw wensen en voor u een prothese uit te zoeken die het beste past bij uw lichaamsbouw en mede afhankelijk is van het soort ingreep die u heeft gehad.

Een tepelprothese is een losse tepel, verkrijgbaar in verschillende kleuren en groottes. Deze tepel kunt u plakken op uw borstprothese maar ook op uw huid. Met een tepelprothese camoufleert u het gemis van een tepel.

Met een prothese van Ornatrix voelt u zich zekerder en prettiger.

Lees meer

 

Lingerie

Vrouwelijk, trendy en mooi: de (prothese) beha’s van Ornatrix geven u een goed en zelfverzekerd gevoel over hoe u eruit ziet.

Ornatrix heeft een ruime keuze in diverse beha’s.

Postoperatieve bh’s zijn comfortabel en speciaal ontwikkeld om te dragen na een borstoperatie. Ze geven voldoende ondersteuning en compressie waardoor littekens en wondgebied goed kunnen herstellen, met een mooier resultaat. Postoperatieve modellen zijn verkrijgbaar met en zonder prothesehoesjes.

Zachte naadloze ( prothese) beha’s zijn extra zacht voor uw huid. Door bestralingstherapie kunnen vrouwen last krijgen van een gevoelige huid.

Al onze prothesebeha’s hebben discreet verwerkte prothesehoesjes. Hierdoor houden ze uw prothese(s) veilig op haar plaats. Onze beha’s herstellen uw natuurlijk silhouet.

Gewone beha’s heeft Ornatrix ook. Soms is de mogelijkheid om prothesehoesjes, voor protheses, discreet te verwerken in gewone beha’s.

En niet te vergeten, sportbeha’s. Behalve comfort biedt een goede sportbeha ook bescherming voor weefsel- en huidstructuur. Sportbeha’s zijn leverbaar met en zonder prothesehoesjes.

Ornatrix werkt met verschillende merken, zoals ABC Basko, Amoena, Anita , Silima, en Nina van C.

Het dragen van een beha en eventueel prothese(s) moeten een

perfecte eenheid vormen voor een optimaal draagcomfort. Om deze eenheid te vormen maken wij graag een vrijblijvende informatieve afspraak met u.

Lees meer

 

Badmode

Bij Ornatrix kunt u ook terecht voor modieuze badmode in de nieuwste trendvolle kleuren. Onze badmode zorgt ervoor dat u vol vertrouwen over het strand kan lopen of actief mee kunt doen aan de waterspelen in het zwembad. Alle bikini’s, tankini’s en badpakken zijn voorzien van prothesehoesjes om uw prothese stevig op haar plaats te houden.

Badkleding is bij Ornatrix het hele jaar leverbaar.

Lees meer

Wilt u contact met een van onze experts?
Maak dan gelijk hier uw afspraak

Contact

Heeft u een vraag? U kunt ons via het onderstaand formulier vrijblijvend een bericht sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.