Haaruitval vrouwen

Haaruitval vrouwen

Haaruitval bij vrouwen is een hoofdzaak. Letterlijk, omdat het uw hoofd betreft. Figuurlijk voor veel vrouwen die te kampen hebben met dunner haar of haarverlies.

De identiteit van een vrouw is vaak afhankelijk van haar kapsel. Als uw haar maar goed zit, dan voelt u zich meer geaccepteerd door uzelf en uw omgeving. U voelt zich zekerder, heeft meer zelfvertrouwen, meer kracht en meer energie. In het geval van haaruitval bij mannen speelt erfelijkheid vaak een rol, bij een vrouw spelen vaak andere redenen een rol. Hormoonhuishouding, gevoelige haarzakjes, maar ook een haarziekte of externe factoren kunnen een grote rol spelen.

Mogelijke oorzaken van haaruitval

Haarziektes kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals auto-immuun ziekte, infecties, ontstekingen, operaties, bijwerkingen van medicatie en bestraling zijn enkele externe factoren die van invloed kunnen zijn op het hoofdhaar en haaruitval bij vrouwen. Diezelfde oorzaken kunnen ook haaruitval bij mannen veroorzaken.

Oplossingen bij haaruitval

Een medisch hulpmiddel kan een haarwerk, haartoevoeging of haaraanvulling zijn. Er zijn vele mogelijkheden met zowel synthetisch, als echt haar. Net zoals er vele mogelijkheden zijn, zijn er ook vele wensen. We kijken graag samen met u welke oplossing het beste bij u past.

Laat u door ons adviseren, Neem contact op voor meer informatie.

0594 740004

info@ornatrix.nl

Wilt u contact met een van onze experts?
Maak dan gelijk hier uw afspraak

Contact

Heeft u een vraag? U kunt ons via het onderstaand formulier vrijblijvend een bericht sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.