Confectiepruiken

Confectiepruiken

Sommige mensen praten over een pruik, wij praten altijd over een haartoevoeging of haarwerk. De ene persoon heeft aan een kleine haartoevoeging genoeg, de andere persoon heeft een heel haarwerk nodig. Ornatrix Haarwerken zorgt ervoor dat u een haartoevoeging of haarwerk krijgt dat bij uw wensen, maar vooral bij u past.

Een confectiepruik, of zoals wij het altijd noemen een confectie haarwerk, betreft een haarwerk dat kant en klaar leverbaar is. De medewerkers van Ornatrix maken een confectie haarwerk voor u op maat. We passen het haarwerk aan uw wensen aan en de pasvorm wordt aangepast aan uw hoofd. Een confectie haarwerk kan geknipt en gekapt worden. Daarnaast is een confectie haarwerk leverbaar in synthetisch haar of echt haar:

Voordelen van confectie haarwerken

Kunsthaar of synthetische haren blijven hun vorm behouden en synthetisch haar is makkelijk in onderhoud. Na het wassen veert het weer in zijn oorspronkelijke model terug. Echt haar is er in meerdere kwaliteiten. Echt haar beweegt, het verwaait, het danst. Echt haar vergt echter ook iets meer onderhoud.

Bij Ornatrix kunt u terecht voor een confectiepruik, maar wij vinden een haarwerk, zoals u weet, een gepaster taalgebruik

Wilt u contact met een van onze experts?
Maak dan gelijk hier uw afspraak

Contact

Heeft u een vraag? U kunt ons via het onderstaand formulier vrijblijvend een bericht sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.