Geschillenregeling SGC

Een klacht? Wat nu?

Ornatrix b.v. is aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC) en werkt volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging. Heeft u een klacht waar u met ons niet uit komt, dan kunt u bij De Geschillencommissie terecht. Het doel van deze commissie is om geschillen tussen consumenten en een ondernemer op een goede, snelle en eenvoudige manier op te lossen. De Geschillencommissie is erkend door de overheid waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissingen gewaarborgd zijn.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn regels die gelden voor de koper en verkoper van een product of dienst. Ornatrix b.v. werkt volgens de algemene voorwaarden. De voorwaarden zijn overeengekomen door de Consumentenbond en de ANKO. Ze bieden zekerheid en zorgen voor duidelijkheid. In de voorwaarden staat bijvoorbeeld dat Ornatrix b.v. de cliënt informeert over de behandeling die Ornatrix b.v. uitvoert, het resultaat dat de cliënt mag verwachten en de mogelijke risico’s van de behandeling. Ook staat erin dat de cliënt verplicht is alle noodzakelijke informatie te verstrekken die voor een goede uitvoering van de behandeling nodig is.

Meer informatie en de Algemene Voorwaarden vindt u op: www.anko.nl/voorwaarden

De Geschillencommissie

Heeft een cliënt een ernstige klacht en komt er onderling niet uit, dan kan de cliënt terecht bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken (SGC). Een deskundige commissie handelt de klacht af. Alle klachten over behandelingen, maar ook over productverkoop, haarwerken etc. kunnen aan de Geschillencommissie voorgelegd worden. Hiermee hanteer je een eerlijke klachtenprocedure, met een uitkomst die bindend is voor beide partijen.

Eenvoudig, snel en goedkoop

De klachtenprocedure is eenvoudig. Je hebt geen advocaat nodig en het kost weinig tijd. De indiener van een klacht, meestal de cliënt, betaalt € 52,50 voor de behandeling van de klacht.

Wilt u contact met een van onze experts?
Maak dan gelijk hier uw afspraak

Contact

Heeft u een vraag? U kunt ons via het onderstaand formulier vrijblijvend een bericht sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.