Bruidskapsel

19 januari 2018

Een haarwerk maakt de mooiste dag van je leven onvergetelijk

Bij een haarwerk wordt er al heel snel gedacht aan een medische noodzaak. Er zijn echter legio andere redenen om te kiezen voor een haarwerk of haarstukje. Een van de mooiste voorbeelden van een dergelijke reden is de trouwdag.

In aanloop naar wat hopelijk de mooiste dag van je leven wordt wil je natuurlijk alles tot in de puntjes geregeld hebben. Een van de belangrijkste zaken hierbij is vaak de trouwjurk. Maar bij deze trouwjurk hoort natuurlijk ook een mooi kapsel. En juist dit bruidskapsel is voor sommige vrouwen een bron van “kopzorgen”.

Van dun of halflang haar naar een volle lange bos haar

Een van de meest voorkomende problemen zien we bij vrouwen die normaal gesproken kort of halflang haar hebben, maar die op hun trouwdag graag wat meer met hun haar willen doen. Hierbij kan een haarwerk, haarstukje, of een haaraanvulling uitkomst bieden. Door het toevoegen van een dergelijk haarwerk kan lengte en/of volume gecreëerd worden waardoor de mogelijkheden voor een bruidskapsel bijna eindeloos worden.

Het toevoegen van hair extensions, haarstukje of haarwerk kan dan ook niet alleen zorgen voor extra lengte, maar kan ook heel goed zijn werk doen bij het verkrijgen van extra volume bij mensen met dunner haar. Hierdoor kun je op de mooiste dag van je leven met een mooie volle bos haar genieten.

 

Synthetisch of echt haar?

Net als bij de haarwerken die om medische redenen worden aangemeten is het bij een haarstuk of haaraanvulling voor een bruidskapsel ook mogelijk om te kiezen tussen synthetisch haar of echt haar. Bij beide varianten zijn alle kleuren en diktes van het haar te krijgen, waardoor er een praktisch onzichtbare overgang is van uw eigen haar naar de haaraanvulling of het haarstukje. Hierdoor zal niemand zien dat uw eigen haar een klein beetje hulp krijgt bij deze speciale gelegenheid.

 

Haarwerk en accessoires combineren

Naast de voordelen die langer of voller haar kunnen hebben in de keuze voor een bruidskapsel is een bijkomend voordeel dat er meer gedaan kan worden met accessoires. Geïnspireerd door beroemdheden en hun extravagante bruiloften zien we dat er tegenwoordig volledige kunstwerken kunnen worden gemaakt als bruidskapsel. Hierbij kunnen bloemwerken, spelden, diademen, veren en vele andere zaken worden toegevoegd aan het kapsel om tot een uniek eindresultaat te komen.